HTML

Esküvő - avagy éljük túl a szervezést!

Mit csinál az ember, ha nincs pénze esküvőszervezőre? Megszervezi saját maga. Igen ám, de hogy kezdjünk neki? Nem veszünk el a szolgáltatók tengerében? Mivel egy épkézláb oldalt se találtam ahol tényleg leírnak mindent egytől egyik, így megosztom veletek én hogyan csinálom.

Friss topikok

Linkblog

Helyszín-dátum

2011.09.12. 11:21 hegereka

Úgy állunk, hogy van egy lehetséges időpontunk, ami 2012. szeptember 1. Ez függ a anyagi viszonyok esküvőhöz viszonyított arányához, ami jelenleg a béka segge alatt van, de nem sokára én is nagyobb résszel hozzá tudok járulni a kiadásokhoz, így reméljük összejön. Másik tényező: a hely (Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Balatonlellei Üdülője- leírni is hosszú), amit néztünk, szerződésben áll egy céggel, akik évente több hétvégére veszik ki a szállodát, így nekik elsőbbségük van. Októberre kiderül szeptember hányadika a pontos dátum.

A züdülő a lehető legszoccabb épület egyike a Balatonparton. Ami melette szól:közvetlen Balcsipart, mi vihetünk husit (papírral), italokat, sütit, tortát, egybe letudjuk a szállást is, olcsó szállás, tudunk gyereksarkot csinálni.

Ami ellene szól: nagyon szoc, nincs szobánként fürdő, van terembérlet és pincéreknek is fizetni kell, nincs kávégép és sörcsap (illetve van, de csak a büfésnek) drága a parti szertartás (20000 Ft).

 

 

 Voltunk már 2szer terepszemlén, eddig nagyon kedves és szimpatikus a hely és a rendezvényszervezőjük is. Szülők egyik fele is látta, szerintük is ok. Kaptunk több árajánlatot is az ételre. Tálszervízes kiszolgálást szeretnénk, tehát 4-6 emberenként lenne egy tálon az eleség. Az árakat 5-7 ezer forintig kaptuk, attól függően, hogy mit szeretnénk. Nincsenek nagy vágyaink, bár ugye alaphelyzetben teljesen más elképzelésünk volt az esküvőről. Én kicsi, elegáns esküvőt szerettem volna, akár csak kettesben valahol távol. H jobban ragaszkodik a hagyományokhoz, a falusi szokásokhoz. Ezt hoztuk valahogy össze. Így lesz kikérő és vőfély, viszont nem lesz piros menyecskeruha, piros(bordó)-fehér díszítés, és lesz rózsaszín!

Szállásra is nagyon jó árat (1500/fő) kaptunk, bár nem tudom ebben benne van-e a reggeli. Gondolom nincs. A szállás nálunk nagyon sarkallatos pont, hiszen nagyon sokan jönnek messzebbről, így őket is el kell szállásolni. Azért 60-70 emberre nem mindegy, hogy 1500 vagy 6500 a szállás. A szobák, ahogy már írtam nem maiak, viszont tiszták, fürdő folyosónként 2 van, egy napot ki lehet bírni. Mi ezt tudjuk, akinek nem tetszik keres mást.

honlap: http://www.balatonlelle.bacskiskun.hu/

Vélemény?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvohegereka.blog.hu/api/trackback/id/tr943220309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása