HTML

Esküvő - avagy éljük túl a szervezést!

Mit csinál az ember, ha nincs pénze esküvőszervezőre? Megszervezi saját maga. Igen ám, de hogy kezdjünk neki? Nem veszünk el a szolgáltatók tengerében? Mivel egy épkézláb oldalt se találtam ahol tényleg leírnak mindent egytől egyik, így megosztom veletek én hogyan csinálom.

Friss topikok

Linkblog

Saját dolgaink

2011.12.04. 22:01 hegereka

Gondoltam adok egy kis infót arról is, mi hogyan állunk. Jelentem lassan, de biztosan haladunk:D Persze miért is ne?! már megint változtak a tervek. Nem érzem biztosnak az anyagi forrásunkat, ugyanis még mindig nem sikerült semmilyen épkézláb munkát találni (ennek nem tesz jót, hogy gyakorlatilag többet ülök a vonaton, mint máshol).  No de a lényeg, az új terv: kis esküvő (bár, ahogy a családot ismerem, az is lesz vagy 60 ember), Budapesten. Nem tudom, mi lesz, de mint mindenre erre is van tervem! Mutatom:

 Ez lenne a helyszín. III. kerület, Zöld Kapu Vendéglő. Szoktunk oda járni, mindig udavrias a kiszolgálás, isteni a kaja - különösen az őrségi csiperkeleves - mindez jó áron. Van fedett kerthelyiség, ahol saját számítás alapján 50 ember fér el és még marad tánci-tánci hely. Ha erről lemondunk, akkor elég 64 embernek is.

Mondanom se kell, hogy ide nem illik a megálmodott színvilág, ami ugyen azt eredményezi, hogy az immáron 9milliószor átgondolt és megváltoztatott szín és dekor elképzelésünket, még 1x át kellett variálni. Nem volt könnyű, de mutatom az eredményt:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsit május elseje, kicsit majális-vurslis, de nekünk bejön:d

További újdonság:

A biztonság kedvéért, foglaltam időpontot a helyi anyk-i hivatalban. 2012 augusztus 4-re. Törvényileg csak fél évvel előre lehetséges, de itt nálunk lehet előbb is, csak majd be kell fáradozni még egyszer, fél éven belül és fel kell venni a jegyzőkönyvet. Sok újdonságot nem tudtam meg:

  • a bejelentési szándék megtételéhez mindkét fél kell
  • kell vinni személyi, lakcím, eredeti! anyakönyvi kivonat (kellhet még: halotti anyakönyvi kivonat, házassági kivonat)
  • a házasság (terembérlet díja): 20.000Ft, + egyebek (zene:5.000,-, verses kislány: 8.000,-)
  • külső házassági szertartás: 100.000Ft!!!!!!!, komolyan normálisak ezek????
  • van saját fotósuk, aki nekem nem szimpi, és nem megfelelő minőségű szar képeket csinál

Ennyi. Karácsonykor, ami általában is a nagy családi kupaktanácsok színhelye, elől, hogy melyik verzió és melyik helyszínt választjuk.

Amink van:

  • menyasszony + vőlegény (még jó!)
  • menya ruha
  • vőlegény cipő
  • 9 féle dekor és meghívó terv
  • 3 helyszín
  • 1 lehetséges időpont

A következő poszt a zene témakörét fogja boncolgatni. Addig is kitartás!

UPDATE: na nem ez lesz:D Marad az első verzió Lellén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvohegereka.blog.hu/api/trackback/id/tr193437612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása