HTML

Esküvő - avagy éljük túl a szervezést!

Mit csinál az ember, ha nincs pénze esküvőszervezőre? Megszervezi saját maga. Igen ám, de hogy kezdjünk neki? Nem veszünk el a szolgáltatók tengerében? Mivel egy épkézláb oldalt se találtam ahol tényleg leírnak mindent egytől egyik, így megosztom veletek én hogyan csinálom.

Friss topikok

Linkblog

Ruha vol.1.

2011.09.13. 16:48 hegereka

Ez egy régebbi lehetett volna akár próba eredménye! Előzménynek csak annyit, hogy nem könnyű a helyzet, de nem reménytelen! Mint azt már írtam, nem vagyok vékony, így a ruha is egy sarkallatos kérdés! Én jó nagy cicikkel rendelkezem és így alapjában nem könnyű a ruha kérdés, dehát majd lesz valahogy..  Felül kb. 48-as méret kell, alul inkább 44-es, ez eleve 2 méret különbség. A cél felül 44-46, alul 40-42-es méret! Hajrá én! Hajrá minden fogyókúrázó (most mondta a pszichomókus, hogy ez nem jó szó, mert már hangzása is negatív, a helyes kifejezés a diéta!)!

Ugyan nem Szombathelyen lesz a lagzi, de ott is nézelődtünk. Amint az ember menyasszony lesz, elkapja valamilyen láthatatlan láz, zsongás, és nem bír lekattanni a témáról. Mindenről az esküvő jut eszébe, majd meglátjátok!

Szombathely- 3 szalon (Savaria Üzletház)

Romantika Szalon

A Romantika Szalon a belváros szívében, az Uránia Udvarban található. Bemegyünk két 40-es nő, kedvesek, segítőkészek. Az üzlet elegáns, faragott, koloniálra hajazó bútorok, kényelmes székek. Viszont meglehetősen pici üzlet, pici próbafülkék, és nyomasztó sötétség, pedig kinn verő fényes napsütés van.

Jó napot! Jövőre lesz az esküvőnk, szeretnénk tájékozódni, körbenézni hol milyen a felhozatal. Gyorsan a kezünkbe nyomnak két katalógust, ezek a ruhák mind vannak nekik (méreteket hozatniuk kell), több méretben (azt mondják 46-os biztos jó!), több színben.  San Patrick  és Pronovias ruhák. Októberben új ruhák is érkeznek. Van lehetőség varratásra is 300.000 Ft-tól kezdődik. Mikor éppen megkérdeznénk mi mennyi, pont betoppan egy leendő ara, anyukával, mamával próbára, így mi már nem is vagyunk érdekesek.

Megköszönjük a segítséget, alá szolgálja!

Összességében kellemes a hely, kiszolgálás is kedves, ahhoz képest, hogy még nem aktuális a vásárlás.

 

Üzlet: 2,5/5

Ár: sajnos erről nem tudunk mit mondani, nem tudtuk meg.

Kiszolgálás: 4/5

Ruhák: Jó minőségűnek látszanak, nem próbáltunk.

 

Dorina Szalon

Idősebb néni fogad minket, mosolygós, mint később megtudjuk 14 éve van a szakmában.

Újabb pici üzlet, ha lehet még kisebb próbafülke. Itt is van katalógus, (Pronovias) rendelni tudnak méretet, ha nem jó, nem gond. Ruhák ára fixen 80.000 Ft –ebben benne van a menyecske is. Varrni ők is tudnak 140.000-től. Ruhák tiszták, jó állapotúak, bár néhány darab, kitudja honnan (Én tudom: kb. 30 évvel ez előttről) maradt itt. Az én méretemben nincs ruha (mily meglepő), viszont Julcsi próbál. Két ruhát, mindkettő szép, jó állapotú.

Eközben a néni biztosít, hogy nekem is lesz jó ruha, de azt csak rendelni tudnak.

 

Üzlet: 2/5

Ár: 4/5 (Főleg az ár-érték arányt tekintve! és a mikro-makro tantárgyak óta tudjuk, hogy ez a fontos)

Kiszolgálás: 5/5

Ruhák: 3,5/5

 

Anabell Szalon

Ajtón egy cetli fogad minket: érdeklődjön a fodrászattal szemben, a varrodában!

Jó napot! Szeretnénk megnézni a ruhákat! 50-es nő, se szó se beszéd, hozza a kulcsot kinyitja a „szalont”. Kb. 10 m2-en 7 próbababa ruhástul, Lépni nem tudunk, míg arrébb nem rakja a babákat. A lehető legsötétebb lyuk, kicsi próbafülke, szar világítás. Néni kedvetlenül áll, látszik rajta, hogy teher neki ez az egész. Igazából nem férünk a ruhákhoz, nem tudunk nézelődni. Végül is meggyőzzük, hogy hagy próbáljunk.

Az Ön méretében biztos, hogy nincs! à nah kösz szépen, még valami? De hozatni tudunk, vagy x összegért megvarrjuk? Semmi. Julcsi próbál, két egész jó ruhát, néni még mindig morci… bár a végén eléggé belendül, de még mindig nem nevezhető kedvesnek.

Zéró tolerancia a súllyal szemben!

 

Üzlet: 1/5

Ár: passz, nem tudtuk meg (Viszont nagy abroncsos ruhához jár egy váltó ruha)

Kiszolgálás: 1/1

Ruhák: 3,5/5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvohegereka.blog.hu/api/trackback/id/tr433224695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása